Wedstrijdverslag van Victoria '28 JO15-1 tegen Sportclub Enschede JO15-1

Wedstrijdverslag van Victoria '28 JO15-1 tegen Sportclub Enschede JO15-1 01-11
Geregeld wordt er een verslag geschreven van een wedstrijd van JO15-1. Deze keer een wedstrijdverslag van Alondra Overmeer.

17 oktober 2019: Victoria '28 tegen Sportclub Enschede JO15-1

Uitslag: 4-0

Deze wedstrijd speelden we beter dan normaal, ik denk persoonlijk dat dit onze beste wedstrijd is die we met het team hebben gespeeld. De nieuwe opstelling ging op zich wel goed, de opbouw ging goed, het samen spelen en een aantal acties gingen best wel goed. Het was alleen jammer dat de aanval de acties niet zo goed konden afmaken, maar misschien ligt dat aan het feit dat ze nog aan de positie moesten wennen. Zelf vond ik mijn positie wat minder fijn, omdat ik er ook niet echt aan gewend was en ik speel liever in de aanval. Ook merkte ik dat ik meer de neiging had om naar voren te gaan. Maar over het algemeen ging de wedstrijd beter dan normaal. Als we nog een paar keer goed trainen weet ik zeker dat er echt een team ontstaat.