Wedstrijdverslag Sportclub Enschede JO15-1G tegen Achilles '12 JO15-1G

Wedstrijdverslag Sportclub Enschede JO15-1G tegen Achilles '12 JO15-1G 24-12
Op 7 december 2019 werd de thuiswedstrijd tegen Achilles '12 JO15-1G gespeeld. Onderstaand een verslag van deze wedstrijd van Arda Bulut.

Onze wedstrijd tegen Achilles begon niet al te best. We hadden al gehoord dat Achilles met 6-0 had gewonnen van Sparta maar daardoor lieten we ons niet beïnvloeden. De wedstrijd begon met een erg vroege goal tegen, waarna ook snel de tweede goal tot stand kwam. Het ging allemaal erg slap en slecht. De ballen kwamen niet aan en we kwamen maar niet vooruit met de bal. Alles bleef op onze eigen helft. Toen de tweede helft begon ging het wel snel weer beter, maar toch scoorden zij de 3-0. Daarna ging het nog wat beter en nadat zij de 4-0 scoorden, pakte iedereen het weer op en begonnen we weer te voetballen. We maakten de 4-1 en de 4-2 en als er genoeg tijd was waren we zeker helemaal teruggekomen. Jammer dat we niet goed begonnen maar uiteindelijk wel een goede wedstrijd.