JO15-1 komt moeizaam op gang na de winterstop

JO15-1 komt moeizaam op gang na de winterstop 03-03
Voor alle elftallen is de winterstop voorbij. Sommigen elftallen gaan als een speer, zijn goed uitgerust in de winterstop. Andere elftallen komen wat moeizamer op gang. Zo ook de JO15-1. Bijgaand een wedstrijdverslag, waarin een spelers zelf vertelt hoe de wedstrijd is verlopen.

Thuiswedstrijd tegen St:Reunie/GSV '63 JO15-1 op 1 februari 2020

We begonnen de wedstrijd de eerste 10 minuten goed en creëerden veel kansen Uiteindelijk wisten we te scoren en werd het 1-0. Daarna gingen we slechter spelen en ging ons spel achteruit. De tegenpartij wist de aansluitende treffer te maken: 1-1. Daarna gingen we de tweede helft in en begonnen we slecht. Het opbouwen ging niet goed en de bal rond spelen en aan de aanvallers geven lukte ook niet. Na 25 minuten gespeeld te hebben kwamen we op een 1-2 achterstand. We proberen nog hard terug te komen en begonnen weer goed te spelen, maar wisten niet de gelijkmaker er in te leggen. De wedstrijd eindigde met een 1-2 winst voor Reünie.