De aanhouder wint! De eerste drie punten van de JO15-1 zijn binnen!

De aanhouder wint! De eerste drie punten van de JO15-1 zijn binnen! 12-11
In het vorige verslag hebben we kunnen lezen dat het steeds beter gaat met de JO15-1. En dat de punten vast snel zullen komen. Nou, dat is ook gebeurd. In het volgende verslag kunnen we lezen dat de eerste drie punten binnen zijn! Goed gedaan!

Wedstrijdverslag van 2 november 2019: Vogido JO15-1 tegen Sportclub Enschede JO15-1

De wedstrijd begon redelijk, we werden na een kwartiertje wakker en probeerden vaak de spits op te zoeken, maar dat lukte nog niet echt goed. De tweede helft begonnen we veel meer te doen met de bal. Kansen creëren dat lukte wel, de bal via de zijkanten spelen ging ook goed. Toen kwam de wereldgoal van Thijmen! Dat bracht ons op een 1-0 voorsprong en uiteindelijk tot een mooie winst, waar we hard voor geknokt hadden.

Eros Cialdella