Groepsinfo

De begeleiding van de Sportclub Enschede kabouters

Kabouter coach

We zijn nog op zoek naar een kabouter coach!!

Wie wil de jongste jeugd, de kabouters (3-6 jaar) de eerste voetbalwijsheden en skills bijbrengen, maar vooral kennis laten maken met voetbal en laten ervaren hoe leuk het is? Wij zijn voor komend seizoen op zoek naar een kaboutertrainer. Twee mag ook.

Kennis van voetbal is leuk, maar enthousiasme is eigenlijk belangrijker. Plezier staat voorop! Geen of weinig ervaring? Geen probleem, dan regelen we dat je de eerste training(en) hulp krijgt. U wordt ondersteund door andere trainers.

De trainingsdag is woensdag van 16.00 tot 16.45 uur Dat stemmen we graag met jou af. Meer weten of geïnteresseerd? Neem contact op met onze Technisch Manager Hans van den Berg via tc@sportclubenschede.nl of 06 - 44 55 69 66.

Hans van den Berg
berghans1952@gmail.com

Trainingen seizoen 2020-2021

De trainingen voor de kabouters voor het seizoen 2020-2021 starten weer op woensdag 2 september 2020