Internationaal Metaalketen JO9 en JO11 Pupillen-toernooi 2019

Beste Sportvrienden,

Komend jaar organiseert Sportclub Enschede alweer de 9e editie van het internationale Pupillen Toernooi. Veel verschillende teams uit binnen- en buitenland weten ons toernooi inmiddels te vinden en te waarderen. Daar zijn wij jullie allemaal dankbaar voor.
Wij nodigen u dan ook voor het komende jaar van harte uit op het Metaalketen Hengelo Internationale JO9 en JO11 Toernooi.

In het weekend van 15 en 16 juni 2019 zal er gestreden  worden om de prijzen. Elke groep op een eigen dag. Op deze manier kunnen wij elke groep de juiste aandacht geven. Daarnaast kunnen we het toernooi op een later tijdstip laten starten waardoor het mogelijk wordt om ook teams van veraf deel te laten nemen.

Op de onderstaande data zullen de toernooien plaats gaan vinden.

JO9-Toernooi: zaterdag 15 juni 2019
JO11-Toernooi: zondag 16 juni 2018

Het toernooi
Het Sportclub Enschede Internationale JO11, JO9 Toernooi is een toernooi waarin strijd en Fair-play hand in hand gaan. Een sportief en gezellig toernooi voor alle deelnemers van alle sterkten, leiders, familie en andere toeschouwers. De poules worden ingedeeld op gelijke sterkte, waarbij er speciale poules zullen zijn voor de selectieteams

Deelnemende teams
We gaan er vanuit dat er weer veel teams uit het hele land naar Enschede zullen afreizen. Daarnaast verwachten we ook weer diverse teams uit Duitsland. Kortom, u bent met uw teams in een interessant sportief gezelschap waarin u onderling kunt gaan strijden om de prijzen.

Opgeven.
U kunt zich inschrijven via het formulier op onze website. Per categorie kunt u maximaal vier teams opgeven. Vermeld daarbij ook de speelsterkte, zodat we voor iedereen een mooi toernooi op eigen niveau kunnen aanbieden. Uw inschrijving zien we graag voor 1 maart 2019 tegemoet.

Wacht niet te lang met inschrijven om te kunnen deelnemen aan het toernooi!

Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via het emailadres: def-toernooi@sportclubenschede.nl

Enschede, 23 november 2018

Met sportieve groet