• Vrijdag 6 januari 2023 is Henk van Gunst op 79 jarige leeftijd overleden. Met hem verliezen wij een waardevol lid. Henk was een clublid waarop we altijd konden rekenen. Daarvoor werd hij in 2004 benoemd tot Lid van Verdienste.
   
  In zijn 55 jarig lidmaatschap heeft hij zich ingezet voor het wel en wee van onze vereniging. Na zijn actieve voetbalperiode heeft Henk in diverse commissies gezeten, hij heeft deel uitgemaakt van de lagere Elftallen Commissie(LEC), Junioren Elftalcommissie (JEC), in de jaren 80 ook van de Zaal Voetbal Commissie (ZVC), is actief geweest in de Toto- en Lottocommissie en ook jarenlang een bezorger van het toenmalige Sportclub-Nieuws. Ook is Henk leider/grensrechter van diverse elftallen geweest. Daarnaast heeft Henk jarenlang deel uitgemaakt van de schoonmaakploeg die elke maandagmorgen de kleedkamers weer schoonmaakten. Na zijn actieve periode was Henk altijd een vaste bezoeker van de wedstrijden op zaterdag en zondag.

  We zullen Henk missen. Henk dank je wel voor wat je voor onze vereniging hebt betekend. We zullen je niet vergeten.

   

  Woensdag 11 januari is er van 19:00 tot 19:30 uur gelegenheid om afscheid van Henk te nemen in Uitvaartcentrum Enschede, Vredehof, aan de Weth. Beversstraat 104.

  De crematieplechtigheid waarvoor iedereen is uitgenodigd vindt plaats op donderdag 12 januari om 13:45 uur in het Crematorium Enschede. Ingang De Lijster
  Na afloop van de plechtigheid ontmoeten wij u graag in de koffiekamer van het crematorium
  .