Nieuws

Header afbeelding

Uitbreiding vrouwen- en meidenvoetbal bij Sportclub Enschede

Sportclub Enschede is op verschillende manieren bezig om het vrouwenvoetbal uit te breiden. Zo start er aankomend seizoen 2020-2021 en VR1 en zijn er plannen om te beginnen met een opleidingsteam (MO15) dat op een hoog niveau zal deelnemen aan de competitie. Beide teams kunnen uiteraard gebruik maken van de aanwezige faciliteiten (nieuw kunstgrasveld, video-analyse, etc.)

VR1
Het eerste elftal zal aankomend seizoen starten in de 4e klasse zaterdag. De ambitie van de club is wel om binnen een aantal jaren op een mooi niveau te kunnen presteren met het eerste vrouwenelftal. Door middel van de goede aanwezige faciliteiten hopen we dit te kunnen realiseren. Het team zal onder andere gebruik kunnen maken van het aanwezige video-analysesysteem.

MO15
Sportclub Enschede wil graad de club zijn waar meiden zich in alle vrijheid, samen met alle aanwezige faciliteiten, optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast hopen we uiteraard dat we meiden af kunnen leveren aan BVO's zoals FC Twente. Wat biedt Sportclub Enschede aan dit team?

  • 3 trainingsmogelijkheden per week (2 avonden en 1 ochtend);
  • Techniektrainingen van FC Twente (1 keer per week);
  • Trainen en het spelen van wedstrijden op hetzelfde complex als FC Twente vrouwen;
  • Video-opname van wedstrijden ten behoeve van video-analyse;
  • Een kundige technische staf;

Ben je nou enthousiast geworden om deel uit te maken van deze plannen, als speelster of in een hele andere rol? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens!

NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP VIA

Vrouwenvoetbal@sportclubenschede.nl of roderickklaver@icloud.com 

Activiteiten

Op dit moment staan er geen activiteiten gepland.