Lopende vacatures

Jeugdtrainer JO15-1 Sportclub Enschede gezocht

Voor onze Voetbalacademie, afdeling prestatievoetbal, is Sportclub Enschede voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een hoofdtrainer/Coach voor de JO15-1 selectie uitkomende in de Hoofdklasse District Oost van de K.N.V.B..

De trainingsavonden op Sportcampus "Diekman" zijn maandag en donderdag. Begeleiding is op zaterdag.

Wat zoek wij:

• Een ambitieuze Trainer/Coach die bereid is om het Technische beleid, waarbij de bal en het individu centraal staat, verder helpt te ondersteunen en te ontwikkelen met als doel de selectie technisch en tactisch beter te laten functioneren om spelers stappen vooruit te laten maken in hun ontwikkeling.
  • Gedreven en enthousiast is en deze jonge groep kan blijven binden en enthousiasmeren.
  • Goed kan samenwerken met overige jeugdtrainers waarbij clubbelang voorop staat.
  • In het bezit is van het diploma UEFA C/t|C3 of van plan deze cursus te gaan volgen.

Wat bieden wij:

• Goede begeleiding.
  • Uitstekende randvoorwaarden.
  • Een passende financiële vergoeding.
  • Eventuele kosten volgen UEFA C/TC3-cursus vergoed te worden.
  • Goede stagebegeleiding bij e.v.t. te volgen trainerscursus.

Sollicitaties (motivatie en CV) kunt u sturen naar de Technisch Coördinator Hans van den Berg, tc@sportclubenschede.nl

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar scheidsrechters bij Sportclub Enschede

Bij alle elftallen zowel jeugd als senioren zijn wij op zoek naar een scheidsrechter. Voor alle jeugd- en seniorenelftallen hebben regelmatig scheidsrechters nodig.

Dus als je tijd hebt, en het lijkt je leuk meld je dan aan via wedstrijdsecretariaat@sportclubenschede.nl

Wij hopen dat we hiervoor aanmeldingen krijgen.

De scheidsrechterscommissie