Oefenwedstrijden

Aanvragen of doorgeven van vriendschappelijke wedstrijden en toernooien

Voor het aanvragen van vriendschappelijke wedstrijden of het doorgeven van wedstrijden stuur dan een e-mail naar joswaanders@sportclubenschede.nl of wedstrijdsecretariaat@sportclubenschede.nl. Dit geldt voor zowel thuis- als uitwedstrijden.

Aanvragen via een app worden niet in behandeling genomen, de kans is te groot dat wij ze kwijt raken en niet goed vast kunnen leggen. Daarom alleen via een e-mail.

Als u wilt weten of er nog een wedstrijd gepland kan worden kijk dan onder actueel in de agenda of hieronder in het schema

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programma vriendschappelijke thuiswedstrijden

Voor beker- en competitiewedstrijden zie teampagina's, voor ingelaste trainingen kijk in de agenda