Zo juist verschenen / te koop bij Sportclub Enschede

Zo juist verschenen / te koop bij Sportclub Enschede 13-10
Drie seizoenen lang (1960-1963) speelde de Duitse Superspits HELMUT RAHN bij Sportclub Enschede in de Eredivisie. Die drie jaren zijn nu te boek gesteld door Thorsten Moser onder de titel.

EIN KAMPITEL DER DEUTSCH-NIEDERLÄNDISCHE FUSSBALLGESCHICHTE

HELMUT RAHN UND DER SPORTCLUB ENSCHEDE

Het boek is in de Duitse taal uitgegeven op A4-formaat en telt 85 pagina's. De schrijver volgt Hermut Rahn vanaf zijn eerste jaren in de Duitse competities en vertelt daarna de komst van Rahn naar Enschede, de perikelen rond zijn overgang van de DFB naar de KNVB, de details van zijn contract, zijn gang door drie seizoenen waarin hij 39 keer scoorde, alle ups en downs van zijn verblijf in Enschede, alles verluchtigd met 50 foto's, en eindigt met zijn terugkeer naar de Duitse Bundesliga.

Belangstellenden kunnen een exemplaar bestellen door een mail met naam en adres te sturen naar info@sportclubenschede.nl of te bellen met Ab Gellekink op 053 - 477 55 31. De prijs bedraagt € 7,50 (excl. evt. verzendkosten).