VTON Home Project

VTON Home Project 06-04
Opeens is de competitie afgelopen en zijn de contacten verloren: geen trainingen en wedstrijden meer, weinig of geen contact meer met je trainer, leider en medespelers. Niets meer om naar toe te leven. Gelukkig werkt onze club met een leerlijn en structuur die is ontwikkeld door VTON.

Beste jeugdtrainers, spelers en ouders van Sportclub Enschede.

Zoals jullie weten staat VTON voor: Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland. Dit is een complete voetbalopleiding voor de jeugd van Sportclub Enschede. Dit seizoen hebben de meeste van onze teams hiermee gewerkt. 250 verenigingen in Nederland werken hier reeds mee waaronder FC Twente en andere BVO's. Door middel van trainingen die wekelijks werden aangeboden kregen de spelers gevarieerde oefenstof aangereikt waarbij techniek en de vele balcontacten centraal stonden.

Vandaag 6 april start VTON met het VTON HOME PROJECT.
Onze jeugdtrainers van Sportclub Enschede kunnen ervoor zorgen dat de spelers van hun team fit blijven en zicht door ontwikkelen. Wij gaan dit in gang zetten voor de JO15, JO13, JO11 en de JO9 groepen! Dit contact kunnen ze als volgt houden:

De trainer moeten ervoor zorgen dat alle spelers de VTON Play-app downloaden. Per leeftijdscategorie krijgen ze 3 trainingen per week voor de komende 8 weken. (Ontwikkeling i.s.m. onze BVO partners) Iedere training wordt afgesloten met een doe- of denk opdracht/uitdaging.

Zo blijven de trainers en spelers betrokken bij hun team en bij onze club.

Binnen korte tijd krijg je bericht van je trainer of leider hoe alles in zijn werk gaat!

Als je nieuwsgierig bent en alvast meer wilt weten kun je dit nazien op: vton.nl en op Facebook onder VTON.

Sportclub Enschede blijft d.m.v. VTON in beweging. Jullie toch ook?
Veel voetbalplezier!!

Hans van den Berg