Voorlopige teamindelingen bij de jeugd komend seizoen

Header afbeelding
Voorlopige teamindelingen bij de jeugd komend seizoen 05-07
Nu het seizoen ten einde is, zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Natuurlijk wil je graag weten bij wie je komend seizoen gaat spelen of wie je trainer wordt. De trainers zijn voor bijna alle teams rond, alleen de JO17-2 is nog niet bekend. We zijn in de afrondende fase met de gesprekken, zo gauw het definitief is zullen we dit met jullie delen.

Op de teampagina's staan de voorlopige teamindelingen. Let wel: voorlopig! Hier kan altijd nog wat in veranderen.

Bij de JO9-groep starten we na de vakantie met alle kinderen gezamenlijk. Dan gaan we kijken wie in welk team komt. Dit doen we in overleg met de trainers, technische- en algemene coördinator. Op de teampagina van JO9-1 en JO9-2 zie je nu de namen van alle kinderen staan.

Bij JO17-1 en 2 staat een voorlopige indeling. Maar de nieuwe trainer van JO17-2 zal hier ook zeker zijn inbreng in hebben. Ook hier gaan we na de vakantie verder met de indeling middels beker- en oefenwedstrijden.

De trainingstijden zijn nog niet bekend. Dit heeft alles te maken met de dames van FC Twente, er is nog niet bekend wanneer zij gaan trainen. Zo gauw we wat weten delen we dit met jullie.

 

 

Activiteiten

Op dit moment staan er geen activiteiten gepland.