Voor onze voetballende leden: op 26 juni 2019 moet de kleding ingeleverd worden. 04-06
Op woensdag 26 juni 2019 moet de wedstrijdkleding ingeleverd worden. Dit kan van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Voor de leden die blijven voetballen komend seizoen, betreft het alleen het wedstrijdshirt en eventueel een inloopshirt. Dit om te voorkomen dat we komend seizoen dubbele nummers in een elftal krijgen. Na de zomervakantie worden de shirts weer uitgereikt.

De leden die stoppen moeten alles inleveren. De kleding blijft eigendom van onze vereniging.

Bij vermissing van kleding moet er een vergoeding betaald worden.

(De spelers van de JO9-1 hoeven de kleding nog niet in te leveren, omdat zij op 6 juli nog een toernooi hebben bij LSV.)