Volg de JO15-1! Bijgaand een wedstrijdverslag

Volg de JO15-1! Bijgaand een wedstrijdverslag 07-10
Op 28 september 2019 speelde de JO15-1 een uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht JO15-1. Hierbij een verslag, geschreven door Collin Voogtsgeerd.

28 september 2019 uit tegen Avanti Wilskracht JO15-1

We begonnen niet al te goed. Veel bal verlies. Het opbouwen ging prima maar de backs en middenvelders boden zich niet goed aan, waardoor we steeds naar achteren moesten spelen, We werden onder druk gezet. Soms hadden we goede momenten en kwamen we bij hun in de 16. Maar de kansen werden niet afgemaakt. En toen kwam doelpunt na doelpunt. Er liep bij hun steeds een middenvelder vrij, die dan een aanval kon opbouwen. Het ging gewoon allemaal te makkelijk. In de tweede helft begonnen we de eerste tien minuten prima. We zetten ze goed onder druk, zodat ze in paniek raakten, waardoor ze een verdediger gingen wisselen. Maar toch komen we niet tot scoren. Uitslag: 7-0.

Bestanden: