Uitnodiging familie- en vrijwilligersdag op 14 juli 2018

Uitnodiging familie- en vrijwilligersdag op 14 juli 2018 26-06
Aan alle Sportclubleden, vrijwilligers en ouders, Na het succes van vorig jaar heeft de activiteitencommissie, in samenwerking met het bestuur, besloten ook dit jaar weer een familie- en vrijwilligersdag te organiseren. Deze dag is mede bedoeld om een ieder dank te zeggen voor de in het afgelopen seizoen verrichte werkzaamheden als ook om de betrokkenheid bij de vereniging nog een extra impuls te geven. Hopelijk stimuleert het ook om in het nieuwe seizoen weer, op welke wijze dan ook, de vereniging te ondersteunen.

Deze familie- en vrijwilligersdag zal worden gehouden op zaterdag 14 juli 2018 op ons complex.

De dag ziet er iets anders uit dan vorig jaar. De dag begint om 09.00 uur.

In de ochtend vragen we iedereen ons te helpen met het onderhoud van ons complex.

Aansluitend is er een gezellige gratis barbecue met een drankje. Neem zwemkleding mee, want ook de waterglijbaan is er weer!

Ook zal er tijdens de middag een vertegenwoordiger van KiKa aanwezig zijn, om de cheque met daarop het opgehaalde bedrag van afgelopen seizoen, in ontvangst te nemen.

Om te zorgen dat er voor iedereen genoeg eten en drinken is, vragen wij u zich aan te melden.

U kunt zich aanmelden bij Hans Franken op mailadres: hafra@home.nl

Wilt u bij aanmelding doorgeven of u in de ochtend, middag of beiden komt? En het aantal volwassenen en kinderen? U kunt zich aanmelden tot 7 juli 2018.

De definitieve aanvangstijd voor het middaggedeelte hoort u nog van ons.

Zowel de activiteitencommissie als het bestuur hopen op een grote opkomst om zo tot een mooie afsluiting van dit seizoen te komen.

Met vriendelijke sportgroeten,

Activiteitencommissie en Bestuur Sportclub Enschede

P.S. Kunt u zich niet via de mail opgeven, dan kunt u zich opgeven door een briefje te deponeren in het postvakje van de activiteitencommissie. Het postvakje vindt u in de hal bij de

bestuurskamer.