Sportclub neemt afscheid van jeugdtrainers en vult nieuwe vacatures weer in.

Sportclub neemt afscheid van jeugdtrainers en vult nieuwe vacatures weer in. 05-06
Vorige week hebben vier jeugdtrainers hun laatste training verzorgd en wel: Zeki Kellekule, Geert Bijsterbosch en Marco en Lucas Kaalverink. Eerder hadden Ilkay Akkaya en Hakan Alcali al afscheid genomen.

Ook Bas en Herman Veenendaal hebben te kennen gegeven door hun overgang naar PW hun trainersactiviteiten bij onze club te willen beëindigen.

Wij willen al deze trainers bedanken voor hun inzet en wensen heb succes voor de toekomst.

Zij worden bij hun teams opgevolgd door: Mohammed Tahrraoui voor de JO19-1 en Hans van den Berg en Tomasso Laszarini voor de JO15-1. Deze trainers zullen geassisteerd worden door respectievelijk Derwin Weustink en Oscar Peters.
Hans zal in het nieuwe seizoen zijn taken als trainer/coach gaan combineren met de portefeuille Technische Zaken binnen onze vereniging.
Voor de JO11-1 zijn we nog op zoek naar een hoofdtrainer. Oscar Peters heeft aangegeven ook bij dit team bij de training te willen gaan assisteren.
Derwin Weustink hebben we weer bereid gevonden in het nieuwe seizoen de keepers van de bovenbouw en Zaterdag 1 te gaan trainen. Merijn Wesseler blijft de pupillentraining keepers verzorgen.

De JO11-1 en JO19-1 starten met de nieuwe teams in de eerste week van juni met vervolgtrainingen als eerst voorbereiding op het nieuwe seizoen.