Sportclub Enschede zoekt ambitieuze spelers als aanvulling op selectie

Sportclub Enschede zoekt ambitieuze spelers als aanvulling op selectie 20-04
Sportclub Enschede is een prestatieve vereniging die met haar eerste team weer de weg omhoog wil inslaan!

Deze mooie vereniging is een club met een van de rijkste histories van Enschede, waarbij we onze accommodatie met een mooi nieuw kunstgrasveld delen met de onderbouw en de dames van FC Twente op "Sportcampus Diekman".

2 Jaar geleden zijn we een herstart begonnen in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal met een nieuw, jong en enthousiast team. Om de selectie verder uit te bouwen hebben we meer uitbreiding, "body" en ervaring nodig. Daarom zijn wij voor het volgende seizoen op zoek naar ambitieuze spelers die een gerichte aanvulling kunnen betekenen voor deze homogene groep.

Wij kunnen je uitstekende faciliteiten aanbieden rondom een professionele organisatie met goede medische begeleiding en 2 nieuwe trainers die niet alleen collectief maar ook individueel met jou gaan trainen om je op een hoger niveau te brengen. Onze doelstelling zal zijn om zo snel mogelijk weer terug te keren op een hoger niveau waar wij, gezien onze historie, thuishoren.

Vanaf volgend seizoen kunnen we binnen onze Voetbalacademie ook weer beschikken over een JO19-1 team dat zal gaan uitkomen in de Hoofdklasse en ook deel zal gaan uitmaken van onze afdeling prestatievoebal.

Heb jij ook ervaring als jeugdtrainer dan kan dit wellicht gecombineerd worden met een functie als coach van onze JO15-1 en kunnen wij je een goede vergoeding aanbieden. Ook is er dan de mogelijkheid om op onze kosten een trainerscursus te gaan volgen.

Heb je interesse? Neem dan contact op met onze Technisch Coördinator Hans van den Berg 06 - 44 55 69 66 / tc@sportclubenschede.nl