Sportclub Enschede ook zeer sociaal en maatschappelijk betrokken

Sportclub Enschede ook zeer sociaal en maatschappelijk betrokken 08-12
Wij hebben besloten om de "oude" shirts die er al een tijdje lagen van de hand te doen. Er is toen voor een maatschappelijk project gekozen. We konden teams in Afrika heel blij maken met deze shirts. En daar hebben we dan ook voor gekozen.

Aan deze foto kun je ook zien dat een team uit Marikassa (leeftijd 14 - 16 jaar) daar heel blij mee is. Marikasse is een klein dorp in Gambia waar de levensstandaard niet erg hoog is. De kleding is dus goed besteed.

Er zijn nog veel meer shirts gedoneerd en we zullen dan ook nog wel een aantal teams aan kunnen treffen in shirts die vroeger onze spelers hebben gedragen. De rest van de kleding wordt in die regio verder verspreid over dorpen zoals Bakau, Sukuta en Brikama. Wees dus niet verbaasd als je wellicht foto's uit Afrika ziet voorbijkomen met kleding van bijv. Kika en het logo van Sportclub Enschede. Teams uit die regio zijn er zonder twijfel heel erg blij mee.