Sportclub Enschede gaat weer beginnen met een voetbalschool!

Sportclub Enschede gaat weer beginnen met een voetbalschool! 11-02
Deze voetbalschool onderscheid zich omdat hij aandacht geeft aan de INDIVIDUELE speler!

Ieder dinsdag van 18:15 uur tot 19:15 uur zijn 5 eigen voetbaltrainers + extra keeperstrainer aanwezig om individuele oefenstof te geven aan jeugd op basis van fysieke en technische training.
Trainers van Sportclub Enschede geven aan wat de verbeterpunten van de spelers zijn en waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Aan de hand van deze gegevens wordt het fysieke gedeelte voorbereid en uitgevoerd door onze trainers Marciano Ganeshi en Ruben Steffens en het het technische aspect door Mohammed Tahrraoui en Ilkay Akkaya.

Aan deze trainingen zijn geen kosten verbonden. Wel is een vereiste dat je positief ingesteld bent, leergierig en bereid om door vaak te oefenen jezelf te verbeteren.

Ook voetballers in de leeftijd van 10 tot 18 jaar die geen lid zijn van Sportclub Enschede zijn welkom!

Graag vooraf aanmelden bij de Coördinator van de Voetbalschool Hans van den Berg. Hij is op het complex om 18:00 uur, of via 06-44 55 69 66 of tc@sportclubenschede.nl