René Belt nieuwe trainer Sportclub Enschede

René Belt nieuwe trainer Sportclub Enschede 28-03
Onze hoofdtrainer Fernando Pascale heeft aangegeven dat hij zijn verbintenis met Sportclub Enschede niet gaat verlengen. Hij vertrekt naar Quick '20 om daar het team O23 te gaan trainen.

Dat zijn periode bij Sportclub Enschede niet de meest gemakkelijke is geweest, vanwege de steeds maar weer opspelende coronapandemie is het intrappen van een open deur. Hij heeft zich een loyale en goede trainer getoond en we wensen hem dan ook veel succes en plezier bij Quick '20 toe.

In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer is na een aantal gesprekken de keuze gevallen op René Belt. Belt is een ervaren trainer die bij veel clubs langjarig heeft gewerkt. In nauw contact met de hoofdselectie is een profiel opgesteld waar uiteindelijk de verwachting is dat Belt hier in past. Met Belt hoopt Sportclub Enschede te kunnen aanknopen naar een meer stabiele periode in haar langjarig bestaan.

René Welkom.