Piet Pouls overleden

Piet Pouls overleden 30-03
Op maandag 29 maart 2021 is op de leeftijd van 66 jaar overleden ons Lid van Verdienste Piet Pouls. De laatste maanden werd duidelijk dat Piet dit oneerlijke gevecht niet kon winnen. Met het heengaan van Piet Pouls verliest Sportclub een zeer waardevol lid, die zich op vele terreinen voor de vereniging heeft ingezet.

Piet was ruim 57 jaar lid van onze vereniging. In die 57 jaar hebben wij Piet leren kennen als iemand die altijd bereid was om werkzaamheden, van welke aard ook, voor de vereniging te verrichten. Heel veel jaren heeft Piet zich bijvoorbeeld ingezet voor de jeugd van onze club. Hij was vele jaren leider van diverse jeugdelftallen en ook van het in die tijd prominente geselecteerde jeugdelftal.

Ook bij de organisatie van ons indertijd befaamde B- en C-juniorentoernooi was Piet zeer nauw betrokken. En op vele onderdelen van  die organisatie zorgde Piet er voor dat alles vlekkeloos verliep. Naast zijn vele inspanningen voor de jeugd is Piet ook een aantal jaren leider en/of grensrechter geweest bij on tweede elftal, toen nog uitkomende inde hoofdklasse. Maar ook bij veel andere activiteiten was Piet betrokken ongeacht of dat ging om het organiseren van verlotingen, kaartavonden of de traditionele bingo. Ook als kantinemedewerker heeft Piet zijn verdiensten gehad. Altijd was Piet bereid om voor Sportclub de handen uit de mouwen te steken. Hij had een echt zwart-wit hart. Voor zijn Sportclub keek Piet niet op een uurtje meer of minder.

Voor als zijn werkzaamheden werd Piet in het jubileumjaar 1985 benoemd tot Lid van Verdienste.

Naast het grote verlies voor zijn familie is het verlies van Piet Pouls ook voor ons als vereniging een enorme aderlating. Wij zullen hem node missen op ons complex.

Moge Piet Pouls rusten in vrede.