Overschrijving avonden

Overschrijving avonden 25-05
Op de volgende data bestaat de mogelijkheid om de kleding in te leveren, overschrijving aan te vragen naar onze vereniging of van ons naar een andere vereniging of om uw lidmaatschap op te zeggen.

Maandagavond 7 juni en 14 juni van 18:30 - 20:30 uur in de kantine.

I.v.m. de Corona beperkingen is de ingang via de hoofdingang, volg daarna de aanwijzingen in de kantine.

Bij aanmelding bij onze vereniging; dient u de volgende zaken in te leveren:

• Volledig ingevuld Aanmeldformulier (downloaden via de website) of ter plekke invullen
  • Uw KNVB Relatienummer
  • Een geldige pasfoto

U krijgt niet eerder toestemming voor een overschrijving naar een andere vereniging voor dat u hebt ingeleverd / voldaan hebt aan:

• Kleding in bruikleen van SC Enschede
  • Voldaan hebben aan alle financiële verplichtingen (betaling contributie of boetes van de KNVB)

U dient echter wel voor 15 juni overschrijving aan te vragen.

Alle corona maatregelen zijn nog steeds van kracht, houdt u daar rekening mee bij het betreden van de kantine, het inleveren van de kleding en bij het eventueel bijwerken van de administratie.