Op zoek naar nieuwe spelers

Op zoek naar nieuwe spelers 27-05
Het seizoen 2022-2023 komt eraan. Sportclub Enschede is al meer dan 110 jaar onderdeel van sportend Enschede. En dat blijven we. We richten ons op de basis van een voetbalvereniging: Elke week een scheidsrechter, een gezellige kantine, nieuwe tenues, verschillende leeftijdsklassen en voor thuis- en uitteams een schaal hapjes na iedere wedstrijd.

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar een aantal nieuwe leden. Complete elftallen of individuen die (weer) willen voetballen bij een levendige club met ruimte voor initiatieven of verbeteringen zijn van harte welkom.

Wil je lid worden of meer heb je een vraag? App gerust naar 06 44 67 54 69 of mail naar elftalcommissie@sportclubenschede.nl - overschrijven kan tot 15 juni, inschrijven kan altijd!

We heten jullie van harte welkom bij onze club.