Nieuwe Coronamaatregelen per 28 november

Nieuwe Coronamaatregelen per 28 november 27-11
Afgelopen vrijdag 26 november, vond er weer een corona persconferentie plaats. Helaas kwamen er geen positieve berichten over de amateursport. We moeten gaan werken met een coronatoegangsbewijs. En er zijn nog een aantal regels ingesteld voor de verschillende sporten. Trainen zal op de avonden geen doorgang meer vinden aangezien de sportaccommodaties om 17:00 uur gesloten moeten worden

Klik hier om het complete pakket opgesteld door de KNVB en NOC*NSF te bekijken

Clubhuis alleen toegankelijk met een Corona Toegangsbewijs

Voor het betreden van de binnenruimtes geldt dat je een corona Toegangsbewijs (CTB) moet kunnen laten zien.

Wij gaan werken met polsbandjes

Verder vind je de nieuwe coronamaatregelen die ingaan op zaterdag 28 november hieronder.

• Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dit is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

• Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechter, trainer, coaches, leider, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers.

• Trainingen kunnen op doordeweekse dagen geen doorgang meer vinden aangezien de accommodatie om 17:00 uur gesloten moet worden

• In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Zie ook hierboven.

• Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine en de afstand van 1,5 meter moet in acht gehouden worden.

• Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.

• De kantine en de sportaccommodatie moeten uiterlijk om 17:00 uur sluiten.

Deze regels blijven voorlopig tot 19 december 2021 van kracht. Houdt je hieraan anders wordt het alleen maar langer van kracht.