Metaalketen Hengelo internationaal jeugdtoernooi 2018 goed verlopen

Metaalketen Hengelo internationaal jeugdtoernooi 2018 goed verlopen 09-07
Ook dit jaar is er weer een jeugdtoernooi georganiseerd bij Sportclub Enschede. Met een nieuwe toernooicommissie die hulp en advies kreeg van de oud-commissieleden zijn er twee succesvolle toernooidagen geweest.

De JO11 speelde op 2 juni en de JO9 op 30 juni. Het was een hele uitdaging om geschikte toernooidagen te vinden. Voor de JO9 en JO11 is dit gelukt, helaas was er geen mogelijkheid het toernooi voor de JO13 plaats te laten vinden.

De volgende uitdaging was het vinden van voldoende deelnemers. Er was wat concurrentie van andere toernooien en ook liep de competitie nog lang door. Uiteindelijk hebber er 20 teams deelgenomen aan het JO11 toernooi en 25 teams aan het JO9 toernooi.

Metaalketen Hengelo heeft zich voor 3 jaar als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden. Hier zijn we erg blij mee. Wij willen heb bedanken en ook de andere sponsoren die het toernooi mede mogelijk hebben gemaakt.

Ook bedanken wij alle vrijwilligers die geholpen hebben hartelijk.

Op de foto zien jullie de poulewinnaar JO9-3 van Sportclub Enschede. Goed gedaan jongens en meisjes