Luuk Vleugels tekent bij Sportclub Enschede

Luuk Vleugels tekent bij Sportclub Enschede 12-05
Wij heten Luuk van harte welkom op het oude nest als speler voor het eerste elftal. Luuk is op zijn 6e begonnen bij Sportclub met voetballen. Na uitstapjes bij Victoria, Enschedese Boys en Vogido kwam hij terug bij Sportclub.

Toen na twee jaar werd besloten om op zaterdag te gaan spelen koos Luuk er voor om verder te spelen bij VV Oldenzaal. Bij VV Oldenzaal heeft Luuk het enorm naar zijn zin, maar toch blijft zijn Sportclub-hart kloppen. Luuk: 'Sportclub geeft mij een thuisgevoel, ik ben de afgelopen twee jaar Sportclub blijven volgen en heb meerdere wedstrijden gezien. Bij Sportclub komen voelt steeds als thuis komen'. Verder kijkt Luuk positief naar de toekomst: 'ik besef me dat we in een zware competitie zitten maar met deze groep, wat nieuwe aanwinsten en de nieuwe trainer Fernando denk ik dat we kunnen mee doen om een plek in de nacompetitie'.

Sportclub is erg verheugd om Luuk welkom terug te heten bij onze club en wensen hem een fijne tijd!