Informatie over teamindelingen bij de jeugd voor het komende seizoen.

Informatie over teamindelingen bij de jeugd voor het komende seizoen. 29-05
Door de mutaties en het gegeven dat nog niet alle spelers en ouders hebben aangegeven waar hun zoon of dochter in het nieuwe seizoen gaat voetballen, is het helaas niet mogelijk om vóór 15 juni aan te geven hoe de teams er volgend seizoen uit zullen zien.

De trainers voor de teams zijn door ons al ingevuld:
JO18 (onder voorbehoud), JO17, JO15, JO13, JO11, JO9 en de kabouters hebben per team twee trainers, zodat uw kind voldoende aandacht krijgt.

Woensdag 29 mei wordt besloten, na een bijeenkomst met de JO17 spelers, of we met 2 - JO17 teams gaan spelen of met 1 - JO17 team en 1 - JO18 team.

Na de overschrijvingstermijn van 15 juni kunnen we 100% duidelijkheid geven welke spelers per team ingedeeld zijn.

Deze week worden er met alle trainers afspraken gemaakt over de aanpak van volgend seizoen.
Trainingsavonden en tijden worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website.

Het invullen van de organisatie zal ook sterk afhankelijk zijn van de wensen van de FC Twente Dames en de dames Beloften die ook gebruik gaan maken van ons complex.

In het nieuwe seizoen betekent voetballen bij Sportclub Enschede: het verleden koesteren en bouw aan een nieuwe toekomst.

Ontwikkeling: Sportclub-junior = Talent x Leervermogen x Zelfontplooiing door middel van goede technische en tactische begeleiding. Waarbij het individu centraal en het plezier voorop staat!