Het is weer mogelijk om op de grasvelden te spelen

Het is weer mogelijk om op de grasvelden te spelen 30-08
Op 9 augustus hebben wij een brief ontvangen van Sportaal met het verzoek de (natuur-) grasvelden niet te bespelen om zodoende de speelvelden zoveel mogelijk tijd te geven te herstellen van de extreem lange periode van droogte en hoge temperaturen.

Dankzij de gewijzigde weersomstandigheden maar ook dankzij de grote inzet door veel vrijwilligers en uw medewerking kan er per 1 september weer gevoetbald worden op de velden onder de volgende voorwaarden:

• Uitwijken waar mogelijk naar kunstgrasveld
  • Alleen competitie-, bekerwedstrijden en het aangevraagde toernooi
  • Bij inschieten en/of warmlopen de doelgebieden vermijden
  • Er mag op speelvelden niet getraind worden

De velden zijn nog herstellende van de droogte en naar verhouding is er nog te weinig regenwater gevallen. Het zaaien heeft plaatsgevonden maar het zaad heeft in het ontwikkelingsproces nog wel water nodig.
Verzoek is derhalve om door te gaan met beregenen en te concentreren op het middenveld.

De bovenstaande afspraken gelden voor het gehele speelseizoen 2018/2019.

Mocht u naar aanleiding van deze mail vragen hebben, neem dat contact op met onze vereniging, die kunnen uw vraag beantwoorden en indien nodig contact opnemen met Sportaal

Met vriendelijke groet,

Tonnie Doek
Teamleider buitensport Sportaal b.v.