Heb jij nog wat tijd over? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb jij nog wat tijd over? Dan zijn wij op zoek naar jou! 30-07
Zoals je wellicht hebt gelezen in de media, komen dames 1 en de Beloften van FC Twente bij ons trainen en hun wedstrijden spelen. Momenteel is Sportaal bezig met een met metamorfose van het sportcomplex.

Een nieuwe kunstgrasveld is bijna voltooid; nieuwe boarding rond het veld, nieuwe bestrating, het beplakken van de kleedkamerdeuren en het schilderen van de staantribune volgt nog. Kortom: het zal er allemaal heel anders uit gaan zien.

Om alle gasten die er komen, ook bij de wedstrijden van onze eigen elftallen, te voorzien van wat te drinken en/of te eten zijn wij nog op zoek naar medewerkers voor onze kantine. We zoeken mensen voor de koffiecorner, voor achter de bar en voor in de keuken. Wanneer je wilt, gaat in overleg. Hoe vaak je wilt, gaat in overleg. De ins en outs gaan we je natuurlijk leren. We houden er niet van je voor de leeuwen te gooien!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Anita Geerdink, 06-23931257. Zij kan al je vragen beantwoorden!