Grensrechter(s) gezocht !!

Grensrechter(s) gezocht !! 01-09
Voor dit seizoen is onze eerste selectie van Zaterdag 1 per direct op zoek naar een vaste grensrechter. Hij of zij gaat ons 1e team (4e klasse) op zaterdagen bij zowel uit- als thuiswedstrijden bijstaan.

Ben je representatief, minimaal 18 jaar en heb je een goede kennis van de spelregels dan nemen wij je graag op in de technische staf van de eerste selectie. Goede begeleiding van een erkend K.N.V.B scheidsrechter behoort tot de mogelijkheden.

Neem voor nadere informatie contact op met onze Technische Coördinator Hans van den Berg, 06 - 44 55 69 66 (tc@sportclubenschede.nl)

Ook onze 2e selectie is op zoek naar een vaste grensrechter. Dus wil je ons 2e team zaterdag spelend in de reserve 4e klasse versterken dan kun je ook contact opnemen met Hans van den Berg.