Gerard Wendrich overleden

Gerard Wendrich overleden 30-11
Op zondag 28 november 2021 is Gerard Wendrich op 83 jarige leeftijd overleden. We verliezen in hem een clubman in hart en nieren. Ruim 51 jaar heeft hij zich ingezet voor het wel en wee van Sportclub Enschede. In die lange periode heeft hij allerlei functies bekleed. Begeleider van het eerste elftal, grensrechter, materiaalbeheerder, leider van een aantal juniorenteams, kantinemedewerker. Dit laatste samen met zijn Riki heeft hij de kantine op de woensdagmiddag tijdens de pupillentrainingen tot een welkome plek gemaakt.

Dit is een korte samenvatting van al die taken die Gerard heeft uitgevoerd. Zijn vele activiteiten zijn niet onopgemerkt gebleven. De KNVB heeft hem in 2010 voor alle verdiensten de zilveren speld uitgereikt. En Sportclub heeft hem benoemd tot lid van verdienste in 1994.

Ook na zijn actieve periode bleef Gerard aanwezig binnen Sportclub. Als vaste bezoeker van de wedstrijden van het eerste, 's morgens koffiedrinken en de donderdagavond waren de momenten waar Gerard van genoot. Helaas is hier op een plotselinge wijze een eind aan gekomen. We zijn Gerard heel veel dank en waardering verschuldigd voor hetgeen hij voor onze vereniging heeft gedaan.

Gerard, rust zacht.

Vrijdag 3 december is er gelegenheid tot afscheid nemen en ons te condoleren van 18:00 tot 18:30 uur in Uitvaartcentrum Enschede, Vredehof, Weth. Beversstraat 104 te Enschede
Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Zaterdag zal overeenkomstig zijn wens de crematieplechtigheid plaatsvinden in besloten kring.