Exemplaar van het manifest 'Voetballen met plezier' aan ons uitgereikt

Exemplaar van het manifest 'Voetballen met plezier' aan ons uitgereikt 01-11
Tijdens de vergadering van de Federatie van Enschedese Voetbalverenigingen (FEV) is aan alle verenigingen, die het manifest hebben ondertekend, een exemplaar uitgereikt.

In september, tijdens een bijeenkomst in de Grolsch Veste, hebben bijna alle Enschedese verenigingen het manifest ondertekend. De aanleiding was het moment dat veel clubs van buiten Enschede niet meer tegen Enschedese clubs wilden spelen vanwege vervelende incidenten, aldus Gijs Rekers van de FEV. En ook een aantal Enschedese clubs onderling wilde niet meer tegen elkaar voetballen. Daarmee kwam een ordentelijk verloop van de competitie voor de KNVB in het geding en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Ondertekening betekend dat je je aan de gedragsregels houdt. Zowel de spelers, de leiders en de supporters langs de lijn. Zo kunnen we met elkaar proberen de excessen, op en rond de velden, terug te dringen.