Er komt geen fusie met Zuid Eschmarke

Er komt geen fusie met Zuid Eschmarke 13-06
Gisteravond was in ons clubgebouw het vervolg van de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van 4 juni jl.

Voor de vergadering van 4 juni stond onder meer de fusie met Zuid Eschmarke op de agenda. Om tot een stemming over te kunnen gaan voor een fusie, moest tijdens deze vergadering 2/3 van de leden aanwezig zijn. Dat was niet het geval die avond.

Daarom was gisteravond de vervolgvergadering, waarbij het aantal aanwezigen niet ter zake doet om tot een stemming over te gaan.

Het liep anders dan verwacht.

Op 5 juni jl. had Zuid Eschmarke de Buitengewone Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering is door de leden besloten dat zij niet willen fuseren met Sportclub Enschede.

Dit heeft onze voorzitter gisteravond tijdens de vergadering medegedeeld aan de aanwezige leden.