E-Groep van Sportclub Enschede slaat grote slag

E-Groep van Sportclub Enschede slaat grote slag 11-01
Op zaterdag 11 januari was er een nieuwjaarstoernooi bij voetbalvereniging Enschedese Boys voor de E-groep.
E-Groep doet goede zaken tijdens nieuwjaarstoernooi van Enschedese Boys

In de ochtend mochten de E2, E3 en E4 aantreden.
Onze E4 had zich prima geweerd in het grote deelnemersveld en had een nette 6e plek behaald. Een goede prestatie als je ziet dat er tegenstanders waren van een hogere klasse.
Na een aantal spannende wedstrijden mochten zowel de E2 als de E3 aantreden in de finale voor de 1e en 2e plek en in een finale voor de 3e en 4e plek. De E2 heeft deze zeer spannende laatste wedstrijd helaas, na penalty's, verloren en is daarmee geëindigd als 2e van de ochtend. De E3 trok in hun finale wel de winst naar zich toe en mocht met de 3e prijs naar huis.

In de middag mochten de 1e en hoofdklasse teams aantreden waaronder de E1 van Sportclub Enschede. Ook de E1 zette een topprestatie neer door de wedstrijden naar zich toe te trekken en ook een plek in de finale te veroveren. Na een aantal goed gespeelde wedstrijden was de laatste wedstrijd net eentje te veel. Helaas werd de laatste wedstrijd verloren, maar wel mocht de E1 de beker voor de 2e plek van het middagtoernooi meenemen naar huis.

Behalve het normale podium werden er ook prijzen uitgedeeld voor beste keeper en beste speler. Ook hier heeft Sportclub Enschede goede zaken gedaan. De keepster van de E3, Marit van den Enk mocht in de ochtend de prijs in ontvangst nemen. Als beste speler mocht O'neil Kreeft van de E2 een prijs meenemen naar huis.
In de middag werd dit kunstje nog een dunnetjes overgedaan door de E1. Een van de 2 keepers van de E1, Devin Wientjes, mocht de prijs als beste keeper van het middagtoernooi in de tas stoppen.

Alle voetballers(ters), E1, E2, E3 en E4 gefeliciteerd met deze goede prestatie. Dit beloofd wat voor de 2e seizoenshelft.