Dick Geesing overleden

Dick Geesing overleden 30-10
Op donderdag 22 oktober is in de leeftijd van 83 jaar overleden ons lid Dick Geesing. Dick was meer dan 73 jaar lid van onze vereniging.

Al op jonge leeftijd werd Dick actief op het veld voor Sportclub. Met dit langdurige lidmaatschap toonde Dick Geesing aan in hart en nieren een echte Sportclub-man te zijn.
En in voor- en tegenspoed bleef Dick Geesing onze vereniging trouw. In al die 73 jaar heeft Dick Geesing Sportclub Enschede altijd een warm hart toegedragen. En waar het kon leverde hij op zijn manier ook de nodige ondersteuning aan de vereniging. Ook de laatste jaren was Dick nog dikwijls op ons complex aanwezig bij de wedstrijden van het eerste elftal. In Dick verliest de club een betrokken clubman.

Moge Dick Geesing rusten in vrede.