Clubwasdag op 6 november 2021 Perfect Carwash

Clubwasdag op 6 november 2021 Perfect Carwash 07-10
Alle personen die washcard hebben van Perfect Carwash en die gelinkt hebben aan een club/stichting/vereniging, sparen automatisch mee voor de betreffende club. Dit betekend dat 2,5% van de totale wassingen continu wordt opgespaard. Daarnaast bieden wij een clubwasdag aan voor de aangesloten clubs waar alle personen met een gelinkte Perfect Carwashcard het beste programma t.w.v. € 20,50 voor € 10,- aangeboden krijgen, daarvan gaat € 5,- per wasbeurt terug naar de club!

Clubwassen en de clubwasdag

De uitreiking van het totale bedrag dat sinds de clubwasdag gespaard is + de opbrengst van de clubwasdag worden dan gezamenlijk overgemaakt naar de club.

• 2,5 % van alle wassingen door personen met een gelinkte Perfect Carwash washcard gaat naar de club
  • Eenmaal jaarlijks een clubwasdag waar alle personen met een gelinkte washcard het beste programma t.w.v. € 20,50 voor € 10,- geboden krijgen en waarvan € 5,- naar de club gaat.

Nieuwe Perfect Carwash washcard linken aan de club

Om van het bovenstaande gebruik te kunnen maken moet personen (dat hoeven niet per se leden te zijn!) dus een Perfect Carwash washcard hebben en deze gelinkt hebben aan de club. Dit kan heel eenvoudig via onze website via: perfectcarwash.nl/washcard/ en onder het kopje clubwassen? de juiste club selecteren uit de lijst. Daarnaast kan een washcard natuurlijk op onze locaties aangevraagd worden, vermeld daarbij wel dat u mee wilt doen aan het clubwassen.

Bestaande Perfect Carwash washcard linken aan de club

U bent al in bezit van onze washcard? Geweldig! Deze kunt u heel eenvoudig linken aan uw favoriete club via: perfectcarwash.nl/producten-en-diensten/ onder het kopje Clubwassen. Of u gaat langs onze vestiging en geeft het door aan een van onze collega's.