Bert Grolleman overleden

Bert Grolleman overleden 07-03
Na een periode van afnemende gezondheid is vanmorgen zondag 7 maart ons lid Bert Grolleman op veel te jonge 58 jarige leeftijd overleden. Bert heeft in de vele jaren van zijn lidmaatschap bijdragen geleverd aan het vernieuwen van de vereniging o.a. op het gebied van de ict.

De huidige website is mede dankzij zijn inbreng tot stand gekomen. Ook heeft hij een tijd lang deel uitgemaakt van het bestuur en heeft deel uitgemaakt van de commissie die het 100-jarig jubileum heeft georganiseerd.

Het samenzijn met vrienden en clubgenoten op de donderdagavond was hem dierbaar en dat liet hij ook vaak blijken. Zijn vaste plek aan de stamtafel blijft nu leeg. We zullen hem missen.
We wensen zijn echtgenote Monique, dochter Melanie en verdere nabestaande veel sterkte.