Bericht van de Kledingcommissie

Bericht van de Kledingcommissie 29-05
Beste leden van Sportclub Enschede,   Met het bestuur hebben we als kledingcommissie het volgende afgesproken:

1.      De sokken die je nu gebruikt worden je eigendom. Zijn de sokken te klein of kapot, dan moet je zelf nieuwe 'Sportclub Enschede sokken' aanschaffen. Deze sokken kun je bij ons aanschaffen en de prijs hiervoor is € 8,50.

2.      De voetbalbroek die je nu gebruikt mag je blijven gebruiken (bruikleen). Is de voetbalbroek te klein, dan mag je deze broek ruilen voor een grotere maat.

3.      Het wedstrijdshirt blijft in bruikleen en moet je aan het einde van het seizoen inleveren.

4.      Trainingspakken zonder opdruk van een sponsor mag je blijven gebruiken (bruikleen). Is het trainingspak te klein, dan mag je deze ruilen voor een grotere maat.

5.      Trainingspakken met opdruk van een sponsor moet je aan het einde van het seizoen inleveren.

6.      Inloopshirts met opdruk moet je aan het einde van het seizoen eveneens inleveren.

Het inleveren en ruilen van de kleding kan op de volgende dagen:

-        Dinsdag 3 juli van 19.00 – 21.00

-        Dinsdag 10 juli van 19.00 – 20.00 (Reserveavond als je echt niet kunt op 3 juli)

Uiteraard moet je bij uitschrijving alle voetbalkleding welk je in bruikleen hebt onbeschadigd inleveren.

Indien er nog vragen zijn, dan kun je deze stellen aan ons. Zie hiervoor de website
van Sportclub Enschede, of mail aan: kledingcommissie@sportclubenschede.nl.

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie