Bedankbrief van KiKa ontvangen

Bedankbrief van KiKa ontvangen 28-08
Al enkele jaren steunen wij als Sportclub Enschede KiKa. Aan het eind van het seizoen, op onze Familie- en Vrijwilligersdag, reiken wij de cheque uit aan een vertegenwoordiger van Kika.

Dit jaar was er speciale aandacht voor Kika. De gehele JO15, vijf trainers, een aantal ouders en de voorzitter van onze vereniging hebben Kika gesteund tijdens de Marathon van Enschede. Met elkaar hebben zij de 5 kilometer gelopen en hiermee een bedrag van 14.350 euro opgehaald voor het goede doel. Dit allemaal onder de bezielende leiding van Bert Kaalverink en Han Boelens.

Dat heeft geleid tot een bedankbrief van Kika, gericht aan Bert Kaalverink, waarbij een ieder heel hartelijk wordt bedankt voor de steun aan Kinderen Kankervrij.

Het geld wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling en genezing van kinderkanker. Hierdoor wordt de kwaliteit van behandelingen verbeterd en de bijwerkingen verminderd. Als gevolg hiervan stijgt de genezingskans van kinderkanker. Op dit moment geneest 75% van de zieke kinderen.

Bestanden: