As verstrooiing Hennie Wendrich

As verstrooiing Hennie Wendrich 22-07
Het zal voor menigeen bekend zijn dat onze oud-voorzitter en erelid Hennie Wendrich onlangs is overleden. De crematieplechtigheid is mede door de coronapandemie in stilte verlopen. Toch moeten we hier enige aandacht aan besteden. Het was Hennie's uitdrukkelijke wens om zijn as op het Sportclubcomplex uit te strooien.

De meest geschikte plek zou natuurlijk de karakteristieke eik voor de kantine van de club zijn geweest, ware het niet dat deze eik is gesneuveld door de herinrichting in het kader van de Sportcampus Diekman. Immers daar is ook de as van Mr. Ernie Robinson, een legendarische trainer uit de periode zestiger/zeventiger jaren uitgestrooid.
Een andere plek is gekozen achter de staantribune langs het hoofdveld waar een vergelijkbare eik staat. In een bijeenkomst op zondag 11 juni is in het bijzijn van zijn naaste familie de as verstrooid. Deze eik zal voor eeuwig verbonden zijn met de naam van Hennie Wendrich.