Alpe d'Huzes actie van Ron Poel

Alpe d'Huzes actie van Ron Poel 05-02
U kent mij mogelijk wel, al is het maar van gezicht. Ik ben Ron Poel , FysioWork Twente. Via deze weg wil ik jullie een voor mij belangrijke vraag stellen. Deze vraag heeft te maken met mijn deelname aan Alp d’Huzes 2014. Ik wil op 05 juni 2014 de Alp d’Huez tenminste drie keer beklimmen.

Zoals waarschijnlijk wel bekend is dit een actie om geld in te zamelen voor het KWF. Dit geld wordt gebruikt voor onderzoek in de strijd tegen kanker. Door de Alp d’Huez te bedwingen symboliseren de deelnemers de strijd tegen kanker.  Mijn deelname aan deze actie heeft te maken met een aantal ingrijpende gebeurtenissen:

1.      Mijn oudste zus heeft vorig jaar borstkanker gekregen en is succesvol behandeld. Dit dankzij goed onderzoek en dito behandeling.

2.      Haar partner, mijn zwager, heeft de diagnose alvleesklierkanker gekregen en zal dit niet overleven omdat er nog geen behandeling mogelijk is. Meer onderzoek nodig dus.

3.      Teveel vrienden, kennissen en collega’s worden getroffen door kanker of hebben er op een andere manier mee te maken.

Drie redenen = drie beklimmingen!

Het geld van de stichting Alp d’Huzes is bestemd voor de continuering van onderzoek. Jammer genoeg is de stichting negatief in het nieuws geweest. Ik ben oprecht van mening dat dit geen goede zaak is maar ben er ook van overtuigd dat de grote media aandacht herhaling zal voorkomen.

Mijn vraag is kort en bondig:

Wilt u mij sponsoren?

Sponsoren kan door een bedrag over te maken via mijn actiepagina op internet. Op deze manier gaat het geld rechtstreeks naar de organisatie en dus het KWF. Steun mij in mijn streven om tenminste € 5000,- aan sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Als u mij wilt steunen, waar ik dus erg op hoop, surf dan naar deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/ronpoel/ron-poel/

Door op deze pagina op de button Steun deze actie te klikken komt het geld direct bij de organisatie en op mijn totaal overzicht.

Uw bedrijfslogo op de actiepagina’s terugzien of vermeld worden op de wedstrijdkleding?  Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

ron@fysioworktwente.nl  Mob: 0614979348

Een andere sponsoractie is het inzamelen van gebruikte kleding, huishoudtextiel en schoenen. Binnenkort komt er een speciale inzamelbak bij de club te staan. Hierin kunt u alle kleding die na de winter niet meer nodig is deponeren. Ander textiel en schoenen kan er ook gewoon in. Alles word gerecycled en de opbrengst hiervan gaat ook naar het KWF. Dus de eerste maanden alle overbodige kleding in deze speciale inzamelbak doen.

Iedereen alvast heel erg bedankt voor de hulp en medewerking. Samen staan we sterk want: Opgeven is geen optie.