Alle voetbalwedstrijden en trainingen tot en met 6 april 2020 afgelast

Alle voetbalwedstrijden en trainingen tot en met 6 april 2020 afgelast 12-03
I.v.m. het Coronavirus heeft de regering en de KNVB besloten om alle voetbalwedstrijden in de weekenden 14/15 maart, 21/22 maart en 28/29 maart 4/5 april geen doorgang te laten vinden.

Het bestuur heeft hierop aansluitend besloten dat vanaf zaterdag 14 maart tot en met 6 aprill ook de trainingen van alle teams niet te laten doorgaan.

Dus alle trainingen en eventuele vriendschappelijke wedstrijden gaan in deze periode niet door.

Helaas moeten deze maatregelen genomen worden. Om te voorkomen dat er steeds meer mensen deze vreselijke ziekte krijgen.
We gaan ervan uit dat iedereen hiervoor begrip kan opbrengen.

Hoe het na deze periode zal gaan is op dit moment nog niet bekend. Daarover zal in een latere fase bekeken worden of we kunnen zeggen dat alles weer z'n normale gang kan gaan.