Inname kleding in winterstop

Inname kleding in winterstop 12-12
Let op er is een gewijzigde datum voor JO13, JO15, JO17en JO19

De kledingcommissie heeft gemerkt dat de bedrukking (rugnummers en of logo's) van de wedstrijdtenues in sommige gevallen loslaat. Daarom willen wij de kleding waarbij dit het geval is, innemen zodat dit hersteld kan worden tijdens de winterstop.

Inname kleding:

JO9 en JO11 (F en E): is al geweest, indien toch nog nodig, neem contact op onderstaande mailadres

JO13, JO15, JO17 en JO19 (D, C, B en A jeugd): donderdag 15 december van 19:00 uur tot 20:30 uur

(de eerder genoemde datum van 13 december vervalt)

S.v.p. alleen de kledingstukken met een loshangende bedrukking meenemen. Na de winterstop wordt de ingenomen kleding weer uitgegeven. U ontvangt hierover bericht.
Mocht u onverhoopt niet kunnen op genoemde tijdstippen, neem dan contact op via de mail: kledingcommissie@sportclubenschede.nl

Met vriendelijke groet,
Namens de kledingcommissie