Internationaal Pinna JO9 en JO11 Pupillen-toernooi 2018

Beste Sportvrienden,

Komend jaar organiseert Sportclub Enschede alweer de 8e editie van het internationale Pupillen Toernooi. Veel verschillende teams uit binnen- en buitenland weten ons toernooi inmiddels te vinden en te waarderen. Daar zijn wij jullie allemaal dankbaar voor.
Wij nodigen u dan ook dit jaar van harte uit op het Pinna Internationale JO9 en JO11 Toernooi.
U leest het goed helaas hebben wij geen datum kunnen vinden voor ons JO13 toernooi. Hopelijk het volgende seizoen wel weer.

Net als de afgelopen jaren zal er in 2 verschillende weekenden (2 dagen) gestreden gaan worden om de prijzen. Elke groep op een eigen dag. Op deze manier kunnen wij elke groep de juiste aandacht geven. Daarnaast kunnen we het toernooi op een later tijdstip laten starten waardoor het mogelijk wordt om ook teams van veraf deel te laten nemen.
Op de onderstaande data zullen de toernooien plaats gaan vinden.

JO9-Toernooi: zaterdag 30 juni 2018
JO11-Toernooi: zaterdag 2 juni 2018

Het toernooi

Het Sportclub Enschede Internationale JO11, JO9 Toernooi is een toernooi waarin strijd en Fair-play hand in hand gaan. Een sportief en gezellig toernooi voor alle deelnemers van alle sterkten, leiders, familie en andere toeschouwers. De poules worden ingedeeld op gelijke sterkte, waarbij er speciale poules zullen zijn voor de selectieteams

Deelnemende teams

We gaan er vanuit dat er weer veel teams uit het hele land naar Enschede zullen afreizen. Daarnaast verwachten we ook weer diverse teams uit Duitsland. Kortom, u bent met uw teams in een interessant sportief gezelschap waarin u onderling kunt gaan strijden om de prijzen.

Opgeven.

U kunt zich inschrijven via het formulier op onze website. Per categorie kunt u maximaal vier teams opgeven. Vermeld daarbij ook de speelsterkte, zodat we voor iedereen een mooi toernooi op eigen niveau kunnen aanbieden. Uw inschrijving zien we graag voor 1 maart 2018 tegemoet.

Vorig jaar werd er enthousiast gereageerd op de uitnodiging, met als resultaat dat voor een aantal groepen de inschrijving vol was! Dus wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol!

Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via het emailadres: def-toernooi@sportclubenschede.nl

Enschede, 21 december 2017

Met sportieve groet