Indeling van de jeugdteams.

De jeugdleden, zowel jongens als meisjes zijn op leeftijd ingedeeld in groepen. Deze groepen worden aangeduid met een letter A (voor de oudsten) t/m F (voor de jongsten). De minipupillen, ook wel de kabouters genoemd, komen nog niet in competitieverband uit.

Binnen elke groep worden de elftallen met een cijfer aangeduid, bijvoorbeeld C2 – D3 - E4 enzovoort. Voor elke groep is een groepscoördinator aangesteld, die binnen die groep de organisatie leidt, activiteiten plant en een soepel competitieverloop regelt . Elk elftal heeft een elftalleid(st)er en/of trainer, die elke zaterdag met het team meegaat, de opstelling bepaalt, de kleding organiseert en de administratieve afhandeling rondom de wedstrijden bewaakt. Dat is of zijn de de personen waarmee een speler of speelster het directe contact heeft.