Mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden

Sportclub Enschede heeft een aantal pakketten samengesteld die aangeboden worden aan sponsoren.

Alle pakketten maken onderdeel uit van de samenwerking die Sportclub Enschede is aangegaan met de stichting KiKa.

Als sponsor steunt u met dit initiatief zowel Sportclub Enschede als de stichting KiKa. De pakketten bieden naast de genoemde steun aan KiKa ook ruime mogelijkheden om de eigen onderneming of organisatie onder de aandacht te brengen bij de leden als wel andere sponsoren van Sportclub Enschede.

Elk pakket kent verschillende opties, uiteenlopend van o.a. bordreclame, reclame-uitingen op de achterzijde van trainingspakken of het organiseren van sponsoravonden in de kantine van Sportclub Enschede.

De sponsorpakketten zijn hier opgenomen (een PDF wordt geopend in een eigen venster).

De overige mogelijkheden zijn hieronder op de pagina opgenomen.

De sponsor overeenkomst is hier opgenomen (een PDF wordt geopend in een eigen venster).

Sportclub Enschede steunt KiKa, U toch ook?

Sponsor mogelijkheden

De volgende mogelijkheden kunnen wij aanbieden...

Shirtsponsor:

Diverse bedragen mogelijk in overleg

Balsponsor:

Elke wedstrijd van het eerste elftal thuis bestaat de mogelijkheid balsponsor te worden voor €100,--

Reclameborden:

Rondom het hoofdveld van Sportclub Enschede is het mogelijk reclameborden te plaatsen. Hoofdveld                 3m x 80 cm: €230,-

Bijvelden                  3m x 80 cm: €150,-

Logo op de nieuwsbrief:

De nieuwsbrief van Sportclub Enschede verschijnt meerdere keren per seizoen. De nieuwsbrief heeft een oplage van 1000 stuks en wordt verspreid onder alle leden en sponsoren van de vereniging waar een emailadres van bekend is. Elke editie van de nieuwsbrief wordt minimaal door 2000 mensen gelezen en jaarlijks bereiken we er minimaal 15.000 mensen mee.

Kleurenlogo op de rand van de nieuwsbrief: € 75,- per jaar.

Plasmaschermen kantine:

In ons clubgebouw hangt op een centrale positie een groot TV-scherm, dat voor iedere bezoeker goed zichtbaar is. Op dit scherm is het mogelijk uw reclame-boodschap weer te geven. Met een gemiddeld bezoekersaantal van 1500 mensen per week wordt onze accommodatie goed bezocht. Piekmomenten zijn natuurlijk de thuiswedstrijden van ons eerste elftal en onze overige selectieteams.

Weergave reclamefilm: €250,-

Weergave advertentie: €200,-

Website vermeldingen:

Websites die met sport te maken hebben, worden goed bezocht. Dat geldt ook voor de sites van de amateurvoetbalclubs: deze trekken steeds meer bezoekers. Jaarlijks mogen we ruim 60.000 bezoekers op onze in 2013 vernieuwde website verwelkomen. Het gemiddeld weekbezoek ligt op ruim 1100 bezoekers met piekmomenten van ruim 1500 bezoekers in het weekend en de maandag. Binnen 48 uur na afloop van de wedstrijden zijn op de sites wedstrijdverslagen, de belangrijkste statistieken en andere informatie als het wedstrijdprogramma van alle teams van Sportclub Enschede beschikbaar. De website is zodanig georganiseerd, dat de links naar de sites van sponsoren gemakkelijk toegankelijk zijn.

Op onze website worden alle sponsoren standaard weergegeven met naam- en websitevermelding, maar adverteren op onze website is natuurlijk ook mogelijk.

Banner op homepage: €230,-

Banner op subpage: €150,-

Reclame banieren: Per banier €175,- (Sponsor betaalt zelf de kosten voor de banier)

Sponsoring in natura:

Is op diverse wijzen in overleg mogelijk.

Tenslotte.

Denkt u ook eens aan reclame-uitingen op niet-traditionele plaatsen zoals bij de entree van het Sportpark, boven de kassa, op de parkeerplaats, in de kantine of zelfs op de toiletgroepen. Dit zijn toch de plaatsen waar de stroom bezoekers mee in contact moeten komen gedurende een bezoek aan ons sportpark. Maar als u zelf andere niet-traditionele ideeën heeft, zijn die natuurlijk ook te allen tijde bespreekbaar.

NB:

Prijzen geldig vanaf: 01-01-2011

Contractsduur: 3 jaar

Alle prijzen excl. aanmaak reclame-uitingen zoals reclameborden en banners voor website

Alle prijzen zijn excl. btw

Voor elke mogelijkheid geldt de overeenkomst tussen Sportclub Enschede en KiKa.