Kledingfonds

Heel Sportclub Enschede in het nieuw!

Beste voetballer, ouder of verzorger,

Vanaf de start van het seizoen 2015-2016 spelen alle teams van Sportclub Enschede in een nieuw tenue!
De huidige tenues zijn aan vervanging toe en mede daarom hebben wij gekozen voor een andere opzet.

INLEIDING

Sportclub Enschede is gekozen tot beste amateurvereniging van Nederland en wel om zijn maatschappelijke
betrokkenheid. Om deze maatschappelijke betrokkenheid een nog grotere impuls te geven, heeft het bestuur
van Sportclub Enschede besloten te gaan voetballen met het merklogo van Kika op de shirts. De Stichting Kika
zet zich in voor kinderen kankervrij.

Wij hebben gekozen voor een collectieve kledingregeling, waarbij de kleding eigendom is en blijft van de club.
Hiermee zijn we altijd gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige tenues en dat komt de uitstraling van onze
vereniging alleen maar ten goede.

KLEDINGPAKKET

Onderdeel van de kledingregeling is het kledingpakket, dat bestaat uit:

• Wedstrijdshirt
  • Korte wedstrijdbroek
  • Sokken
  • Trainingspak

KOSTEN

Om te kunnen garanderen dat alle teams vanaf voetbaljaargang 2015-2016 de beschikking hebben over een nieuwe outfit, heeft de vereniging de eerste aanschaf van het volledige kledingpakket voor alle teams gefinancierd. Zoals is besloten op de Algemene Ledenvergadering van 15 oktober 2014 betalen alle leden een verplichte bijdrage voor de kledingregeling. Deze bijdrage is eenmalig om alles te kunnen bekostigen.
De bijdrage is eenmalig, € 35,-- per spelend lid. Deze bijdrage wordt met de contributie van het 1e halfjaar van het seizoen 2015-2016 (juli 2015) geïncasseerd, waarbij de contributie en de bijdrage in de kledingkosten zichtbaar worden gemaakt. Besluit u om binnen een jaar onze vereniging te verlaten, dan wordt € 20,-- gerestitueerd. Verlaat u onze vereniging na 2 jaar, wordt er nog € 10,-- gerestitueerd.

De financiering van de kledingregeling wordt geborgd in een nieuw kledingfonds.

VERVANGING

Bij het begin van het nieuwe seizoen zal de kledingcommissie de nieuwe tenues uitreiken aan de spelers. U als voetballer, ouder of verzorger moet daarbij aanwezig zijn om het kledingpakket in ontvangst te nemen en te tekenen voor akkoord en ontvangst. Iedere speler krijgt een eigen nummer. Deze nummers staan op het shirt, de broek en het trainingspak.

Voor alle materialen wordt rekening gehouden met slijtage en is een afschrijvingstermijn vastgesteld.
Mocht het materiaal binnen deze termijn stuk gaan, buiten de schuld van de speler om, dan worden geen vervangingskosten doorberekend aan de speler. In het geval de kleding verwijtbaar stuk gaat, dan wel zoek raakt, worden de vervangingskosten wel in rekening gebracht.

Wij hopen u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Sportclub Enschede