Lopende vacatures

Trainers voor de JO17-2, JO17-3 en JO15-3

Na het stoppen als trainer van gewaardeerde jeugdtrainers als Han Boelens en Bert Kaalverink van de JO15 groep en het opzetten van een nieuw te vormen JO17-3 team is Sportclub Enschede voor het nieuwe seizoen op zoek naar jeugdtrainers voor de volgende elftallen: JO15-3, JO17-2 en JO17-3.

Wij zoeken gemotiveerde trainers die:

• een bewijs van goed gedrag hebben
  • zich kunnen onderwerpen aan het nieuwe beleid en structuur van de vereniging
  • door hun gedrag en optreden langs de lijn en op het veld een voorbeeldfunctie willen vervullen en Sportclub Enschede positief gaan uitdragen
  • oog hebben voor een positief voetbalklimaat voor de spelers waarbij prestatie en plezier samengaan met een goede onderlinge communicatie
  • goed kunnen samenwerken met de overige jeugdtrainers, TC en kader
  • twee trainingen per week willen verzorgen en op zaterdag de coaching

Omdat Sportclub Enschede in de toekomst streeft naar gediplomeerde trainers voor de hele jeugdafdeling kan na enige tijd bij tevredenheid en geschiktheid overeengekomen worden om een interne en/of externe trainersopleiding te volgen.

De trainers zullen met aandacht begeleid worden door de Technisch Coördinator en ondersteund worden door een voetbalmodule waarbij het eenvoudig is trainingen voor te bereiden en uit te voeren.

Deze functie kan uitgevoerd worden als invulling van het vrijwilligersbeleid waarbij een duo-functie ook mogelijk is.
De club zal zorg voor een goede outfit en uitstraling.

Reacties naar de Technisch Coördinator Hans van den Berg via e-mail berghans@home.nl of telefonisch 06 - 44 55 69 66