Lopende vacatures

Vacatures voor trainer Kabouters

Sportclub Enschede is voor haar jeugdspelers nog op zoek naar een enthousiaste trainer voor de Kabouters (t/m 5 jaar).

Kabouters (4 t/m 6 jaar):

Voor de kabouters zijn wij op zoek voor de woensdagmiddag en zaterdagochtend een trainer, voor het begeleiden en trainen van onze jongste leden, ook wel de kabouters genoemd.

De leeftijd van deze kabouters is van vier tot zes jaar.
De trainer mag wel veel ouder zijn.

Functie eisen:

• Moet in het bezit zijn van een opgeruimd karakter
  • Enthousiasme is een voorwaarde en moet dat ook kunnen overbrengen
  • Stressbestendig en incasseringsvermogen zou niet verkeerd zijn
  • In het bezit zijn van een strikdiploma voor gevorderden
  • Expertise in blessurebehandeling met huilonderdrukking mag ook
  • Moet ogen voor en achter in zijn hoofd hebben
  • Verstand van voetbal hoeft (nog) net. Daar zijn er al te veel van

Mocht u zich hier in herkennen, ook ouders zijn hiervoor welkom, dan krijgt u hier veel voor terug en wel een vrolijke, dankbare blik en lach van de kinderen aan wie u training geeft.

Opgeven of meer informatie bij
Kjeld Tielemans
kjeldtielemans@home.nl

Scheidsrechters voor de lagere elftallen gezocht!

Voor de lagere seniorenelftallen op de zaterdagmiddag en zondagmorgen zijn wij met spoed op zoek naar scheidsrechters.

Eventuele belangstellenden kunnen zich wenden tot Harald Winkelhorst, 06-23909694 of per mail: harald.winkelhorst@gmail.com

Harald Winkelhorst
Voorzitter LEC

Zeer dringend scheidsrechters gezocht!!

Sportclub Enschede is dringend op zoek naar scheidsrechters die op zaterdag een wedstrijd voor de A,B,C of D groep willen fluiten.

Voor een opleiding zal worden gezorgd.

Informatie kan worden ingewonnen bij Rizah Ramic (06-23208168) of Chris van Beijnhem (06-26214464)