We kunnen gaan fietsen voor onze club! De benodigde link is bijgevoegd!

We kunnen gaan fietsen voor onze club! De benodigde link is bijgevoegd! 31-01
In eerdere berichtgevingen via onze site, Facebook en mail hebben we je geïnformeerd over onze deelname aan Bike2Sport.   Wat houdt het ook alweer in? Bike2Sport is een groepsuitdaging voor sportclubs in Enschede waarbij leden, per sportclub, tussen 1 februari en 31 mei 2018, samen zoveel mogelijk met de fiets naar hun sportclub reizen. De uitdaging is het totaal aantal ritten te halen wat is afgesproken tussen de gemeente en de sportvereniging. Ieder lid kan maximaal 1 keer per dag bijdragen aan het totale aantal ritten van zijn sportclub. Wordt het aantal ritten gehaald dan doneert de gemeente Enschede een bedrag aan de sportclub.

Wat moet je doen?

Volg deze stappen om je ritten te registreren en bij te dragen aan het behalen van onze clubuitdaging voor Bike2Sport:

1. Download de app ‘SMART in Twente’ op je smartphone. De app is te vinden in de App Store en Google Play.

2. Maak een account aan in de app. Het maakt niet uit op welke manier je dit doet (via Facebook of via de app zelf).

3. Open de digitale link naar de clubuitdaging op je smartphone. Op deze manier meld je je aan voor de uitdaging van onze club.

De app registreert vervolgens automatisch alle ritten die je naar en van de sportclub maakt. Je hoeft verder niets te doen met de app (aan of uitzetten hoeft niet). Je hoeft alleen te fietsen!

LINK: http://bit.ly/2EpmBjm

We moeten het met elkaar doen!

We vragen zoveel mogelijk leden van onze vereniging om de app te downloaden en de link te activeren. Alleen dan kunnen we het aantal afgesproken ritten halen. Dus vraag je teamgenoten, leider, trainer of wie je maar kent binnen de vereniging om ook mee te doen! Zodra de actie is afgelopen laten we natuurlijk weten wat het voor onze club heeft opgebracht!